Тел. (03737) 2-21-90, пн-пт 8:30–17:30
Ел.пошта: rada@zmr.gov.ua
Адреса: Чернівецька обл., Чернівецький р-н,
м. Заставна, вул. Самоврядування, 9

Міський голова

Міський голова м. Заставна

Радиш Василь Йосипович

Погода в місті

Зараз на сайті

На сайті 251 гість та 0 користувачів

"Круглий стіл": оптимізація закладів освіти громади

За ініціативи відділу освіти, культури, молоді та спорту Заставнівської міської ради, у приміщенні міської ради, 13 травня 2021 року, відбулося засідання круглого столу на тему «Оптимізація мережі закладів освіти та створення опорних закладів на території Заставнівської територіальної громади».

 

Участь у цьому засіданні взяли експерт Управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області Андрій Миколайович Вовк – заступник директора КУ «Навчально-методичного центру якості та координації господарської діяльності навчальних закладів області», представники міської ради і відділу освіти, культури, молоді та спорту Заставнівської міської ради, директори й педагогічні працівники освітніх закладів, депутати міської ради.
 
 
Також узяли участь у засіданні круглого столу голова Заставнівської громади Василь Радиш та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Марічка Косар.
 
У ході роботи круглого столу  учасники обговорили питання оптимізації закладів освіти та створення опорних шкіл у Заставнівській територіальній громаді.
 
Присутні мали можливість ознайомитись з матеріалами щодо створення опорних закладів, задати питання та отримати відповіді експерта в галузі освіти.
 
Під час обговорення вислухали думки експертів, директорів, депутатів Заставнівської міської ради. Запропонували декілька варіантів розвитку процесу оптимізації — насамперед з урахуванням потреб дітей.
 
Основне завдання оптимізації шкільної мережі — підвищення якості освіти, забезпечення доступу дітей до якісних освітніх послуг, незалежно від місця проживання, задля всебічного розвитку дітей громади.
 
Попереду очікуються громадські обговорення та прийняття виваженого рішення, яке б дало поштовх для якісного розвитку освітньої мережі нашої громади.
 
 
received 4008967105846722

Прокоментувати:

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі
вгору
Офіційне інтернет-представництво Президента України
Офіційний портал Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України
Верховний Суд України офіційний веб-сайт
Заставнівська районна державна адміністрація
Заставнівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. - Головна сторінка
Заставнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - Головна сторінка
Асоціація міст України - Головна сторінка
Заставнівська міська рада - YouTube
Ми у Фейсбуці - Заставнівська міська рада
Асоціація малих міст УКРАЇНИ
Газета Голос краю - Головна сторінка
Чернівецька обласна рада Офіційний сайт органу місцевого самоврядування
Заставнівська центральна районна бібліотека