Тел. (03737) 2-21-90, пн-пт 8:30–17:30
Ел.пошта: rada@zmr.gov.ua
Адреса: Чернівецька обл., Чернівецький р-н,
м. Заставна, вул. Самоврядування, 9

Міський голова

Міський голова м. Заставна

Радиш Василь Йосипович

Погода в місті

Зараз на сайті

На сайті 475 гостей та 0 користувачів

Заставнівська філія Чернівецького обласного центру зайнятості: співпраця з міською радою

slushba zainiatosti 12.02.2021 2

На часі ефективна взаємодія з роботодавцями задля вирішення питань зайнятості населення територіальних громад.

Тож фахівці Заставнівської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості здійснили робочий візит до Заставнівської міської ради.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Заставнівської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості Галина Коростатевич, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Василь Максимчук та юрисконсульт Ольга Бучинська спілкувалися із представниками органів місцевого самоврядування.

Про роботу Центру надання соціальних послуг фахівцям служби зайнятості розповіла начальниця центру Світлана Турецька і наголосила, що завдяки спільним зусиллям, зокрема, і служби зайнятості, вдалося зберегти кадровий потенціал, що залишився після ліквідації Заставнівського територіального центру. Тепер соціальні робітники, на потребу громади, обслуговують вдома самотніх непрацездатних осіб, в тому числі людей з інвалідністю.

slushba zainiatosti 26.05.2021

Зі слів провідного спеціаліста відділу соціального захисту населення Заставнівської міської ради Надії Літовської, у мешканців міста Заставна, сіл Вербівці та Малий Кучурів є можливість отримати близько двадцяти видів державної соціальної допомоги, в тому числі допомоги, яка надається у випадку недостатнього для призначення пенсії за віком, трудового стажу.

 

Як зауважила Галина Коростатевич: «Трудовий стаж можна отримати, взявши участь у роботах, що пов’язані з виробництвом цегли». «З початком сезону такі вакансії традиційно затребувані роботодавцями і не вимагають спеціальної професійної підготовки, достатньо стажування на виробництві», — зазначив Василь Максимчук.

 

Головний спеціаліст загального відділу Марія Антоняк поділилася успішним досвідом інформування жителів громади, використовуючи можливості сайту Заставнівської міської ради. Цей інтернет-ресурс користується популярністю у жителів громади і не тільки.

 

Василь Максимчук подякував за співпрацю, запропонував і надалі активно використовувати можливості сайту для інформування жителів територіальної громади про послуги з підбору роботи та професійної підготовки.

 

Зустріч відбулась у товариській та доброзичливій атмосфері, тому що її учасники у своїй професійній діяльності дотримуються спільних цінностей: єдності, доброчесності, відповідальності та взаємодопомоги.

Прокоментувати:

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі
вгору
Офіційне інтернет-представництво Президента України
Офіційний портал Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України
Верховний Суд України офіційний веб-сайт
Заставнівська районна державна адміністрація
Заставнівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. - Головна сторінка
Заставнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - Головна сторінка
Асоціація міст України - Головна сторінка
Заставнівська міська рада - YouTube
Ми у Фейсбуці - Заставнівська міська рада
Асоціація малих міст УКРАЇНИ
Газета Голос краю - Головна сторінка
Чернівецька обласна рада Офіційний сайт органу місцевого самоврядування
Заставнівська центральна районна бібліотека