Тел. (03737) 2-21-90, пн-пт 8:30–17:30
Ел.пошта: rada@zmr.gov.ua
Адреса: Чернівецька обл., Чернівецький р-н,
м. Заставна, вул. Самоврядування, 9

Міський голова

Міський голова м. Заставна

Радиш Василь Йосипович

Погода в місті

Зараз на сайті

На сайті 317 гостей та 0 користувачів

Заставнівська філія Чернівецького обласного центру зайнятості інформує

Підвищенslushba zainiatosti logo.2021ня кваліфікації зареєстрованих безробітних за напрямом: "Обов'язкове періодичне навчання операторів котелень з безпечної експлуатації та обслуговування котлів, що працюють на газоподібному паливі "Оператор котельні", та опалювачів на твердому паливі.

Традиційно кожного року напередодні опалювального сезону для шкіл, лікарень, дошкільних навчальних закладів постає питання забезпечення підбору кваліфікованих працівників для роботи в котельні.

Для укомплектування вакансій «операторів котельні» Заставнівська  районна філія Чернівецького ОЦЗ організовує підвищення кваліфікації. Під час підвищення кваліфікації слухачі поновлюють знання щодо принципу роботи котлів, що обслуговуються; складу теплоізоляційних мас та основних способів теплоізоляції котлів і паротрубопроводів; правил поводження з газом та устаткуванням, яке знаходиться під напругою; призначенням та умовами застосування простих і середньої складності контрольно-вимірювальних приладів; будови та режиму роботи устаткування тепломережних бойлерних установок або станцій м’ятої пари; охорони праці та техніки безпеки на робочому місці.

Підвищення кваліфікації безробітних здійснюється за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. З початком опалювального сезону безробітні будуть працевлаштовані на підприємства, організації та установи району. Оператор котельні - складна та відповідальна професія, яка потребує постійного вдосконалення навичок працівників. Робітники цієї професії мають кожен рік підвищувати кваліфікацію, проходити курси цільового призначення та отримувати допуск до роботи.

Заставнівська районна філія Чернівецького ОЦЗ організовує безкоштовні курси підвищення кваліфікації для безробітних громадян, які будуть працевлвштовані за професією «оператор котельні» з початком опалювального сезону з 08.09.2021 року. Бажаючим підтвердити свою кваліфікацію звертайтеся до 03.09.2021 року в Заставнівську районну філію Чернівецького ОЦЗ за адресою: м.Заставна, вул.Незалежності, 100 кабінет №1. тел.(03737) 3-13-17, 0686367712. Для роботодавців, територіальних громадян надаємо консультацій щодо підготовки «операторів котельні» звертатися за телефоном (03737) 3-17-97.

slushba zainiatosti 29.07.2021

 

Прокоментувати:

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі
вгору
Офіційне інтернет-представництво Президента України
Офіційний портал Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України
Верховний Суд України офіційний веб-сайт
Заставнівська районна державна адміністрація
Заставнівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. - Головна сторінка
Заставнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - Головна сторінка
Асоціація міст України - Головна сторінка
Заставнівська міська рада - YouTube
Ми у Фейсбуці - Заставнівська міська рада
Асоціація малих міст УКРАЇНИ
Газета Голос краю - Головна сторінка
Чернівецька обласна рада Офіційний сайт органу місцевого самоврядування
Заставнівська центральна районна бібліотека