Тел. (03737) 2-21-90, пн-пт 8:30–17:30
Ел.пошта: rada@zmr.gov.ua
Адреса: Чернівецька обл., Чернівецький р-н,
м. Заставна, вул. Самоврядування, 9

Міський голова

Міський голова м. Заставна

Радиш Василь Йосипович

Погода в місті

Зараз на сайті

На сайті 123 гостя та 0 користувачів

Заставнівський ОЗЗСО І-ІІІ ст.: літнє дозвілля та відпочинок учнів

 
Ось і завершився непростий навчальний рік. Країна переживає важкі часи, але попри всі військові дії педагоги намагалися подарувати учням миті радості, задоволення від життя.
 
Для ефективного відпочинку та створення належних умов для освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої, психологічної та спортивної роботи з дітьми під час літніх канікул у Заставнівському опорному ЗЗСО І-ІІІ ст. з 13 по 17 червня працювала школа відпочинку та дозвілля школярів.
 
Упродовж минулого тижня 58 учнів 5-10 класів мали змогу побувати на різноманітних заходах.
 
Враховуючи умови воєнного стану, небезпечну ситуацію в країні, з усіма учнями провели вступний інструктаж з безпеки життєдіяльності, ознайомили їх із правилами поведінки у літній школі, під час екскурсій, прогулянок на природі, спортивних змагань, дій під час повітряної тривоги.
 
Відповідно до плану роботи літньої школи, у перший день учні старших класів (під керівництвом педагогів Тетяни Масло та Ніни Зубик) побували на цікавій зустрічі із місцевою поетесою Марією Антоняк, ознайомились із творчістю, послухали і самі продекламувати її вірші.
 
Протягом тижня керівники гурткової роботи мистецького напрямку Галина Цуркан, Тетяна Палагнюк, Зоя Пазюк та інші педаги провели майстер-клас із виготовлення виробів декоративного мистецтва за допомогою різних технік. Діти отримали справжнє задоволення та багато позитивних емоцій, раділи результату своєї праці і красі виробів мистецтва.
 
За тиждень вихованці літньої школи відпочивали в місцевому парку, долучались до психологічного коворкінгу, який провела психолог закладу Марія Гнідан, взяли участь у конкурсі малюнка на асфальті «Ми за мир», приуроченому Дню захисту дітей, а також у спортивних естафетах та змаганнях на місцевому стадіоні міста Заставна (керівники Оксана Женихай, Уляна Ткач).
 
Окрім того учні опорного закладу поринули в історичне минуле нашої держави під час перегляду віртуальної подорожі мальовничими куточками України.
 
Найяскравіший відпочинок для старших учнів — дозвілля на свіжому повітрі біля Панського ставка із патріотичними піснями та спільними розмовами про життя, про гарне щасливе майбуття та мирне небо.
 
Щиро віримо у нашу перемогу і щасливе дитинство для наших дітей.
 

Прокоментувати:

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі
вгору
Офіційне інтернет-представництво Президента України
Офіційний портал Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України
Верховний Суд України офіційний веб-сайт
Заставнівська районна державна адміністрація
Заставнівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. - Головна сторінка
Заставнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - Головна сторінка
Асоціація міст України - Головна сторінка
Заставнівська міська рада - YouTube
Ми у Фейсбуці - Заставнівська міська рада
Асоціація малих міст УКРАЇНИ
Газета Голос краю - Головна сторінка
Чернівецька обласна рада Офіційний сайт органу місцевого самоврядування
Заставнівська центральна районна бібліотека