Тел. (03737) 2-21-90, пн-пт 8:30–17:30
Ел.пошта: rada@zmr.gov.ua
Адреса: Чернівецька обл., Чернівецький р-н,
м. Заставна, вул. Самоврядування, 9

Міський голова

Міський голова м. Заставна

Радиш Василь Йосипович

Погода в місті

Зараз на сайті

На сайті 198 гостей та 0 користувачів

Сьогодні в Україні — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

У першу неділю листопада своє професійне свято відзначають соціальні працівники, які надійно забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин, — люди, справою життя яких є віддана, невтомна праця на благо людей!

den sociialnogo pracsvnyka.01.11.2020 2Це свято є свідченням високої ролі тих численних працівників, які щоденно опікуються забезпеченням державних гарантій, соціального захисту та страхування, нарахуванням та виплатою пенсій, вирішенням проблем зайнятості та багато інших проблем, які стосуються майже кожного з нас. Саме через серця працівників цієї галузі щоденно проходять потреби і турботи тисячі пенсіонерів, ветеранів війни та праці, людей з інвалідністю, сиріт, безробітних та самотніх людей. Служіння обраній справі, почуття обов’язку, доброта, чуйність та щедрість душі — ті безцінні риси, за які щиро шануємо, поважаємо цих людей.

Голова Заставнівської міської ради Василь Радиш, працівники та депутати міської ради, виконавчий комітет з повагою та вдячністю вітають усіх працівників соціальної сфери нашого краю!

den sociialnogo pracsvnyka.01.11.2020 1Шановні працівники сфери, яка є надзвичайно важливою — як для всієї держави, нашої громади, так і для кожного громадянина. Ви опікуєтесь тим, щоб громадяни похилого віку, особи з інвалідністю, сім’ї з дітьми та всі, хто опинився в складних життєвих ситуаціях, отримали необхідну соціальну допомогу. Саме ви спілкуєтеся і надаєте допомогу людям різних категорій, бо приходять до вас за надією, підтримкою, можливістю, яка зробить життя кращим. Нині, мабуть, немає такої сфери діяльності, до якої не долучені працівники соціального захисту. Щодня у вашій праці з’являється щось нове, але найголовніше те, що всі важливі суспільні завдання, ви фахово, сумлінно і самовіддано виконуєте.

Тому в цей особливий листопадовий день бажаємо, нехай усі будуть здорові та щасливі, живуть у теплі і затишку, щоб ваше велике професійне серце завжди наповнювалося теплом, яке невтомно даруєте тим, хто поруч. Нехай у ваших родинах все буде гаразд, а Всевишній надійно вас оберігає!

Зі святом!!!

Прокоментувати:

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі
вгору
Офіційне інтернет-представництво Президента України
Офіційний портал Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України
Верховний Суд України офіційний веб-сайт
Заставнівська районна державна адміністрація
Заставнівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. - Головна сторінка
Заставнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - Головна сторінка
Асоціація міст України - Головна сторінка
Заставнівська міська рада - YouTube
Ми у Фейсбуці - Заставнівська міська рада
Асоціація малих міст УКРАЇНИ
Газета Голос краю - Головна сторінка
Чернівецька обласна рада Офіційний сайт органу місцевого самоврядування
Заставнівська центральна районна бібліотека