Тел. (03737) 2-21-90, пн-пт 8:30–17:30
Ел.пошта: rada@zmr.gov.ua
Адреса: Чернівецька обл., Чернівецький р-н,
м. Заставна, вул. Самоврядування, 9

Міський голова

Міський голова м. Заставна

Радиш Василь Йосипович

Погода в місті

Зараз на сайті

На сайті 386 гостей та 0 користувачів

Заставнівська філія Чернівецького обласного центру зайнятості інформує

slushba zainiatosti 12.02.2021 2Послуги служби зайнятості учасникам АТО/ООС.

Заставнівська філія Чернівецького обласного центру зайнятості пропонують чи не найбільший спектр послуг з адаптації військовослужбовців до умов та вимог сучасного ринку праці. Щоб скористатися послугами служби, ветеран може звертатися до будь-якого центру служби зайнятості незалежно від місця реєстрації чи проживання.

Відповідно до потреб громадянина, тут йому безкоштовно нададуть інформаційні та консультаційні послуги, пов’язані з працевлаштуванням, допоможуть з профорієнтацією та пошуком підходящої вакансії, оформлять допомогу з безробіття, зокрема, й одноразову її виплату для організації підприємницької діяльності, організують професійну підготовку або перепідготовку, підвищення кваліфікації в закладах професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти, зокрема в закладах освіти державної служби зайнятості, на підприємствах, в інших установах й організаціях. Також в центрах зайнятості кандидатам можуть надати ваучери для проходження освітніх курсів з перепідготовки, спеціалізації, підвищення кваліфікації за професіями та спеціальностями для пріоритетних видів економічної діяльності в Україні.

dsz.20.06.2021Для отримання статусу безробітного ветеранам та іншим звільненим військовослужбовцям необхідно надати до центру зайнятості паспорт, ідентифікаційний  код, документ про освіту, а також військово-обліковий документ, у якому зазначено дату взяття на облік у військовому комісаріаті чи територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки. В умовах карантинних обмежень реєстрація у службі зайнятості може здійснюватися як безпосередньо під час звернення, так і за допомогою порталу державних послуг «ДІЯ».

Для учасників АТО/ООС є можливість безкоштовно отримати нову спеціальність або підвищити кваліфікацію за направленням служби.

Прокоментувати:

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі
вгору
Офіційне інтернет-представництво Президента України
Офіційний портал Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України
Верховний Суд України офіційний веб-сайт
Заставнівська районна державна адміністрація
Заставнівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. - Головна сторінка
Заставнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - Головна сторінка
Асоціація міст України - Головна сторінка
Заставнівська міська рада - YouTube
Ми у Фейсбуці - Заставнівська міська рада
Асоціація малих міст УКРАЇНИ
Газета Голос краю - Головна сторінка
Чернівецька обласна рада Офіційний сайт органу місцевого самоврядування
Заставнівська центральна районна бібліотека