Тел. (03737) 2-21-90, пн-пт 8:30–17:30
Ел.пошта: rada@zmr.gov.ua
Адреса: Чернівецька обл., Чернівецький р-н,
м. Заставна, вул. Самоврядування, 9

Міський голова

Міський голова м. Заставна

Радиш Василь Йосипович

Погода в місті

Зараз на сайті

На сайті 220 гостей та 0 користувачів

Тиждень безпеки дорожнього руху у Заставнівському опорному закладі загальної середньої освіти  І-ІІІ ст.

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Щоб зберегти своє здоров'я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених Правил дорожнього руху.

Для посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху у Заставнівському опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ст. з 27 по 30 вересня пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху.

Провели інформаційну хвилинку «Безпека на дорозі – безпека життя», бесіди, години класного керівника, виховні години, цільові дитячі профілактичні заходи «Дитина – пасажир», «Живи цікаво та безпечно».

Учні 1-4 класів переглянули відеоролик «Правила дорожнього руху для моєї безпеки».

Педагог-організатор Світлана Котляр разом із класними керівниками провели конкурс малюнків на асфальті «Правила безпеки на дорозі», де учні початкових класів продемонстрували свою творчість і знання дорожніх знаків. 

Бібліотекар Марія Бойчук протягом тижня організувала тематичну виставку в шкільній бібліотеці «Дотримуйся Правил дорожнього руху!»

На загальношкільній лінійці «Знай та вивчай Правила дорожнього руху» начальник ювенальної превенції Іван Маник ознайомив присутніх з історією виникнення Правил дорожнього руху та необхідністю їх дотримання. Продемонстрував засоби, прилади, які використовують для своєї роботи інспектори патрульної служби. Учні 2-4 класів із цікавістю слухали начальника превенції та активно у відповідали на запитання.

Уся робота упродовж тижня була спрямована на підвищення поінформованості учасників освітнього процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та їх уникнення.

 

Прокоментувати:

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі
вгору
Офіційне інтернет-представництво Президента України
Офіційний портал Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України
Верховний Суд України офіційний веб-сайт
Заставнівська районна державна адміністрація
Заставнівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. - Головна сторінка
Заставнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - Головна сторінка
Асоціація міст України - Головна сторінка
Заставнівська міська рада - YouTube
Ми у Фейсбуці - Заставнівська міська рада
Асоціація малих міст УКРАЇНИ
Газета Голос краю - Головна сторінка
Чернівецька обласна рада Офіційний сайт органу місцевого самоврядування
Заставнівська центральна районна бібліотека