Тел. (03737) 2-21-90, пн-пт 8:30–17:30
Ел.пошта: rada@zmr.gov.ua
Адреса: Чернівецька обл., Чернівецький р-н,
м. Заставна, вул. Самоврядування, 9

Міський голова

Міський голова м. Заставна

Радиш Василь Йосипович

Погода в місті

Зараз на сайті

На сайті 434 гостя та 0 користувачів

День учнівського самоврядування в Заставнівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів

zzso I III st 04.10.2021 21 жовтня  у  Заставнівському ЗЗСО І-ІІІ ст. відбувся День учнівського самоврядування. Учні 10-11-их класів побували у ролі учителів, класних керівників та адміністрації школи. Виконуючи свої обов’язки, вони відчули? наскільки відповідальна та нелегка вчительська праця.

Навчальний процес проходив під чітким керівництвом «директора школи» – Анастасії Дронь. Аби уроки відбулися у нормальному режимі, потрібна була ретельна підготовка. «Майбутні вчителі» заздалегідь ознайомилися з темами уроків, самостійно складали конспекти, підбирали цікавий матеріал,  проявили неабияку наполегливість і старанність.

Старшокласники творчо і креативно підійшли до відзначення Дня вчителя. З самого ранку, «адміністрація школи» привітно та з посмішками на обличчях зустрічала усіх, хто переступив поріг школи. Для вчителів провели святковий квест,  пройшовши який, вони змогли прочитати привітання від усієї шкільної родини. Щоперерви грала рухлива музика, яка наповнювала шкільні стіни енергією та позитивом. І як тільки продзвенить дзвінок, швиденько розбігалися по класах в очікуванні нових вчителів.

Звичайно, хвилювалися, але учні залишилися задоволеними роботою «молодих учителів» та високими балами, якими оцінили їхні знання.
Підсумки Дня самоврядування підвели на спільному засіданні Ради старшокласників, де всі поділилися враженнями від прожитого дня.

Директор школи Надія Бачинська подякувала старшокласникам за проведення Дня самоврядування на належному рівні і побажала всім успіхів у навчанні, наполегливої праці та успішно скласти ЗНО-2022.

Одноголосно прийняли рішення визнати, що День учнівського самоврядування проведений на достатньо високому рівні і оголосили подяку вчителям-дублерам із занесенням до особистих документів ( щоденників).

Заключним акордом цього дня стала святкова програма, яку підготували для вчителів талановиті школярі нашого закладу.

Праця вчителя – важка і наполеглива, адже потребує змістовних знань свого предмета, любові та терпіння до дітей, постійного саморозвитку. А День учнівського самоврядування – це хороша школа для кожного школяра, яка приносить незабутні враження та життєвий досвід, дає можливість побачити і подумати про те, якою є професія вчителя.

 

Краще, ніж учні, про День самоврядування не розповість ніхто. Ось що найбільше запам’яталося старшокласникам-вчителям про цей день: 

«На День учителя у нашій школі проводився День самоврядування. Ми, Валерій Адамко, Стас Бойко та я, Тетяна Паук, із задоволенням та цікавістю шукали інформацію для проведення уроку природознавства в 5-А класі.

Діти на уроці були дуже активними, давали багато запитань, на які ми радо відповідали. Також дуже приємним було і те, що п’ятикласники з повагою ставились до нас, «учителів». Нам дуже сподобався День самоврядування в школі. На згадку з учнями зробили чимало фотографій».

Тетяна Паук, учениця 11-А класу

   

«У п’ятницю в нашій школі відбувся День самоврядування. Учні помінялися місцями з учителями. Я і була однією з учениць, і спробувала себе в ролі педагога і «директора» школи.

Удома я ретельно готувалася до уроків, але під час проведення дуже хвилювалася. Адже не так просто зацікавити учнів і пояснити нову тему. Але все склалося якнайкраще, учні ставилися до нас, як до справжніх «вчителів» і радо з нами співпрацювали. Після проведення уроків старшокласники зібралися разом і ділилися своїми враженнями, в кожного було дуже багато емоцій і всім сподобалося. Моментами було непросто, але дуже цікаво, тепер працю вчителів буду цінувати ще більше. Для нас це новий досвід, який залишиться приємним спогадом. Дякую за таку можливість».

Анастасія Дронь, учениця 10 класу

«Сьогодні я вперше побувала в ролі вчительки, проводила урок української мови в 4-А класі. Емоції переповнюють мене, це було досить цікаво та зовсім не так легко, як я собі уявляла. Діти наповнють своєю енергією все навколо. Я отримала гарний досвід у спілкуванні з учнями, вони працювали разом зі мною і це було дуже класно. Урок пройшов на одному подиху, мені все дуже сподобалося.  Діти теж були задоволені, бо все відбувалося цікаво і захоплююче. Дитячі емоції не підробиш».

Ірина Чіботар 

 

 

 

Прокоментувати:

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі
вгору
Офіційне інтернет-представництво Президента України
Офіційний портал Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України
Верховний Суд України офіційний веб-сайт
Заставнівська районна державна адміністрація
Заставнівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. - Головна сторінка
Заставнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - Головна сторінка
Асоціація міст України - Головна сторінка
Заставнівська міська рада - YouTube
Ми у Фейсбуці - Заставнівська міська рада
Асоціація малих міст УКРАЇНИ
Газета Голос краю - Головна сторінка
Чернівецька обласна рада Офіційний сайт органу місцевого самоврядування
Заставнівська центральна районна бібліотека