Тел. (03737) 2-21-90, пн-пт 8:30–17:30
Ел.пошта: rada@zmr.gov.ua
Адреса: Чернівецька обл., Чернівецький р-н,
м. Заставна, вул. Самоврядування, 9

Міський голова

Міський голова м. Заставна

Радиш Василь Йосипович

Погода в місті

Зараз на сайті

На сайті 434 гостя та 0 користувачів

Відбулося засідання АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ ІІ рівня

atestatziia 11.04.20227 квітня 2022 року у залі засідань міської ради, відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 6.10.2010 року № 930 (зі змінами), наказу Департаменту освіти і науки від 03.09.2021 року № 265 «Про проведення атестації педагогічних працівників у 2021/2022 навчальному році», наказу відділу освіти, культури, молоді та спорту Заставнівської міської ради від 20.09.2021 року № 160 «Про проведення атестації педагогічних працівників у 2021/2022 навчальному році» (зі змінами, внесеними наказом відділу освіти, культури, молоді та спорту Заставнівської міської ради від 04.10.2021 року № 169), відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, культури, молоді та спорту Заставнівської міської ради.

 

atestatziia 11.04.2022 2Урочисте засідання розпочали святковим привітанням голови атестаційної комісії ІІ рівня, начальника Зоряни Пазюк. Далі ознайомили членів комісії з регламентом роботи засідання. Зокрема, одноголосно прийняли рішення щодо прийняття рішення відкритим голосуванням.

 

На розгляд атестаційної комісії напередодні були подані атестаційні матеріали 12-ти педагогів, яких представили керівники закладів.

 

atestatziia 11.04.2022 3На засіданні всі педагоги надзвичайно аргументовано, багатогранно та творчо представили досягнення своєї педагогічної діяльності за міжатестаційний період, вичерпно та лаконічно відповідали на запитання членів АК та одноголос
но, за результатами відкритого голосування були визнані такими, що відповідають підтвердженню та присвоєнню кваліфікаційної категорії «вища категорія» та педагогічних звань «старший вчитель», «вчитель-методист», «вихователь-методист», «практичний психолог-методист».

 

На завершення члени атестаційної комісії ІІ рівня побажали педагогам невичерпного ентузіазму, плідної співпраці та нових творчих досягнень на благо та процвітання нашої Батьківщини.


Прокоментувати:

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі
вгору
Офіційне інтернет-представництво Президента України
Офіційний портал Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України
Верховний Суд України офіційний веб-сайт
Заставнівська районна державна адміністрація
Заставнівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. - Головна сторінка
Заставнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - Головна сторінка
Асоціація міст України - Головна сторінка
Заставнівська міська рада - YouTube
Ми у Фейсбуці - Заставнівська міська рада
Асоціація малих міст УКРАЇНИ
Газета Голос краю - Головна сторінка
Чернівецька обласна рада Офіційний сайт органу місцевого самоврядування
Заставнівська центральна районна бібліотека