Тел. (03737) 2-21-90, пн-пт 8:30–17:30
Ел.пошта: rada@zmr.gov.ua
Адреса: Чернівецька обл., Чернівецький р-н,
м. Заставна, вул. Самоврядування, 9

Міський голова

Міський голова м. Заставна

Радиш Василь Йосипович

Погода в місті

Зараз на сайті

На сайті 346 гостей та 0 користувачів

Заставнівська філія Чернівецького обласного центру зайнятості інформує

slushba zainiatosti 12.02.2021 2Які нові професійні кваліфікації та цифрові навички у працівників сільськогосподарської галузі?

Фахівці обласної служби зайнятості 5 липня 2021 року розпочинають анкетування працедавців сільськогосподарської галузі Чернівецької області в межах проєкту «Україна 4.0. Дослідження соціально-економічних змін та прогнозування потреб в професійних кваліфікаціях з цифровими навичками».

Зокрема, планують залучити роботодавців, котрі займаються розведенням свійської птиці, вирощування зернових, бобових і насіння олійних культур, а також прісноводним рибництвом.

Анкетування представників підприємств сільського господарства триватиме з 5 по 19 липня 2021 року у всіх регіонах України. Його проводять задля виявлення актуальних і нових професійних кваліфікацій та цифрових навичок у працівників сільськогосподарської галузі.

Мета та завдання проєкту «Україна 4.0. Дослідження соціально-економічних змін та прогнозування потреб в професійних кваліфікаціях з цифровими навичками»:

1. Здійснити прогнозування траєкторії розвитку ринку праці України під впливом глобальних трендів (діджиталізації, розвиток Індустрії 4.0 та автоматизації робочих місць), а також прогнозування потреб ринку праці у професійних кваліфікаціях з цифровими навичками на коротко-, середньо- та довгострокову перспективу.

 2. Розробити Методику прогнозування потреб ринку праці у професійних кваліфікаціях з цифровими навичками та провести її апробацію.

Проєкт реалізовується у співпраці Національного агентства кваліфікацій, Державного центру зайнятості, Представництва Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. Строк реалізації проєкту: 2021-2022 рр..

 

slushba zainiatosti 12.07.2021 1

 


Сучасний ринок праці вимагає нових підходів та інструментів у пошуках роботи, тому основним завданням фахівців Заставнівської районної філії Чернівецького ОЦЗ є допомога кожному безробітному оволодіти ефективними прийомами пошуку підходящої роботи в найкоротші терміни.

slushba zainiatosti 12.07.2021 2Для формування навичок написання резюме та ефективного його використання при пошуку роботи 08.07.2021р. у Заставнівській районній філії Чернівецького обласного центру зайнятості проведено тренінг для безробітних «Підготовка резюме».

Під час проведення тренінгу було ознайомлено присутніх з основними вимогами правильного написання резюме, його видами та структурою. Під час заходу безробітні вчилися аналізувати типові помилки при його написанні, а також змогли скласти власне резюме.

Правильно, грамотно, акуратно складене резюме дозволяє роботодавцю отримати первинне враження про безробітних, як претендентів на роботу та прийняти рішення про призначення особистої зустрічі, що може прискорити працевлаштування.

У ході тренінгу учасники семінару дізналися про онлайн-ресурси служби зайнятості, які допомагають у написанні резюме. Створивши електронний кабінет на сайті державної служби зайнятості, в розділі "Мої резюме", шукач роботи може скористатися конструктором створення резюме. Безробітних  було проінформовано про Освітній портал Державної служби зайнятості skills.dcz.gov.ua  де рекомендовано переглянути відео-інструкцію зі створення резюме.

За допомогою у складанні резюме звертайтеся до фахівців відділу надання соціальних послуг у Заставнівську районну філію Чернівецького ОЦЗ кабінет №9 за адресою м.Заставна, вул. Незалежності,100,  тел. (03737)3-13-17.

slushba zainiatosti 12.07.2021 3

 


slushba zainiatosti 12.07.2021 4Увага! Шукачам роботи!

Шукаєте роботу? Скористайтесь електронним сервісом служби зайнятості – «Електронним кабінетом шукача роботи».

         Отримайте розширений доступ до послуг служби зайнятості, відслідковувати свої персональні дані та іншу інформацію, що використовуються для пошуку роботи тощо.

         Для цього потрібно зайти на сайт ДЦЗ www.dcz.gov.ua та натиснути жовту кнопку «Персональний кабінет»: https://cutt.ly/7t99xoD

Уважно прочитати інструкцію та послідовно виконати дії, які в ній прописані за посиланням: https://bit.ly/2EBO56r

         Якщо ви все зробили правильно, автоматично буде створено обліковий запис. Далі потрібно зв’язатися з вашим кар’єрним радником. Він внесе в систему унікальний логін, пароль, а також електронну адресу, і лише тоді в персональному кабінеті відображатимуться такі розділи:

  • «Взаємодія зі службою зайнятості»
  • «Інформація для пошуку роботи»
  • «Відвідування ЦЗ, отримані послуги»
  • «Семінари та масові заходи»
  • «Нарахування та виплати»
  • «Направлення на працевлаштування»
  • «Профнавчання»

         «Електронний кабінет шукача роботи» — швидкий та зручний спосіб отримувати інформацію про вакансії та інші послуги служби онлайн!

Ви можете:

  • ознайомитися з актуальними вакансіями від роботодавців з усієї України;
  • створити власне резюме;
  • пройти профорієнтаційне тестування;
  • проглянути чинну законодавчу базу, якою керується служба;
  • ознайомитись з інформацією про тимчасову зайнятість;
  • переглянути інструкції щодо започаткування власної справи;
  • дізнатися про можливість професійного навчання.
 

Прокоментувати:

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі
вгору
Офіційне інтернет-представництво Президента України
Офіційний портал Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України
Верховний Суд України офіційний веб-сайт
Заставнівська районна державна адміністрація
Заставнівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. - Головна сторінка
Заставнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - Головна сторінка
Асоціація міст України - Головна сторінка
Заставнівська міська рада - YouTube
Ми у Фейсбуці - Заставнівська міська рада
Асоціація малих міст УКРАЇНИ
Газета Голос краю - Головна сторінка
Чернівецька обласна рада Офіційний сайт органу місцевого самоврядування
Заставнівська центральна районна бібліотека