Тел. (03737) 2-21-90, пн-пт 8:30–17:30
Ел.пошта: rada@zmr.gov.ua
Адреса: Чернівецька обл., Чернівецький р-н,
м. Заставна, вул. Самоврядування, 9

Міський голова

Міський голова м. Заставна

Радиш Василь Йосипович

Погода в місті

Зараз на сайті

На сайті 641 гість та 0 користувачів

Держпраці інформує

Держпраці продовжує інформувати щодо вимог законодавства про працю та безпеку праці в умовах воєнного стану

Державна служба України з питань праці продовжує інформувати та консультувати працівників і роботодавців щодо вимог законодавства про працю та охорону праці в умовах воєнного стану.

Вже понад 320 тисяч людей скористалися сервісом онлайн консультування «інтерактивний інспектор».

Тривають інформаційні кампанії щодо протидії незадекларованій праці та торгівлі людьми з метою трудової експлуатації. Інспекторами праці проведено майже 125 тисяч інформаційних відвідувань роботодавців.

Центром інформаційної роботи Держпраці є інформпортал https://pratsia.in.ua. Майже 50 тисяч користувачів вже ознайомилися з його матеріалами.  

Наразі портал став ще більш інформативним, оскільки доповнений новою рубрикою «Виходь на світло. Як декларувати працю?». У рубриці кожен може отримати інформацію про процедури оформлення трудових відносин в умовах воєнного стану. У подальшому  для зручності користувачів кількість рубрик та охоплених напрямів зростатиме.

Як і раніше, за допомогою порталу легко знайти контакти сервісу онлайн консультування «інтерактивний інспектор», відповіді на найпоширеніші питання з питань охорони праці та трудових відносин, дізнатися про безпечну організацію робіт та як уберегти себе і близьких від ризиків примусової праці.

Більше інформації на https://pratsia.in.ua

В ЄС запустили сервіс з пошуку роботи для українців

Європейська Комісія представила новий онлайн інструмент, що допоможе українцям, які втекли від війни, знайти роботу в ЄС – пілотний Фонд талантів ЄС: EU Talent Pool pilotinitiative.

Особи, які перебувають під тимчасовим захистом або мають право працювати відповідно до іншого належного захисту, передбаченого національним законодавством у державі-члені ЄС, можуть зареєструватися на онлайн  платформі EU Talent Pool та завантажити своє резюме. 

Такий профіль стане доступним для понад 4 тис. роботодавців, національних державних служб зайнятості та приватних агентств із працевлаштування в державах-членах ЄС.

EURES доступний англійською, українською й російською мовами. Є зручним та безпечним інструментом для пошуку роботи, що унеможливлює шахрайство при працевлаштуванні.

Офіс Віце-премʼєр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції разом з Представництвом України при ЄС підготували інформаційну довідку щодо проекту Фонду талантів ЄС.

Прокоментувати:

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі
вгору
Офіційне інтернет-представництво Президента України
Офіційний портал Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України
Верховний Суд України офіційний веб-сайт
Заставнівська районна державна адміністрація
Заставнівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. - Головна сторінка
Заставнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - Головна сторінка
Асоціація міст України - Головна сторінка
Заставнівська міська рада - YouTube
Ми у Фейсбуці - Заставнівська міська рада
Асоціація малих міст УКРАЇНИ
Газета Голос краю - Головна сторінка
Чернівецька обласна рада Офіційний сайт органу місцевого самоврядування
Заставнівська центральна районна бібліотека