Тел. (03737) 2-21-90, пн-пт 8:30–17:30
Ел.пошта: rada@zmr.gov.ua
Адреса: Чернівецька обл., Чернівецький р-н,
м. Заставна, вул. Самоврядування, 9

Міський голова

Міський голова м. Заставна

Радиш Василь Йосипович

Погода в місті

Зараз на сайті

На сайті 437 гостей та 0 користувачів

Інформує Заставнівська районна філія Чернівецького ОЦЗ

slushba zainiatosti 22.08.2022Зберігаємо робочі місця разом

Нещодавно до Заставнівської районної філії Чернівецького ОЦЗ звернувся керівник однієї із громадських організацій із терміновою вакансією для бухгалтера.

Підбір кандидатки завершився успіхом завдяки ефективній та злагодженій взаємодії безробітної, кар’єрного радника, роботодавця та його консультанта. Після відбору резюме та проведеного телефонного інтерв’ю на співбесіду із роботодавцем направлена шукачка роботи із досвідом роботи головного бухгалтера, яка переїхала на Заставнівщину із зони бойових дій.

Також консультант поінформувала як працює державна програма  щодо компенсації роботодавцю витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщеної особи внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні. Таким чином за працевлаштування переселенця роботодавець отримає компенсацію витрат у розмірі 6500 гривень за кожну працевлаштовану особу, за яку сплачується єдиний внесок.

Загальна тривалість компенсації не може перевищувати двох місяців на умовах строкових або безстрокових договорів із заробітною платою не менше мінімальної для всіх роботодавців, крім бюджетних установ.

Цього року місцевий ринок праці має недостатньо ресурсу, щоб створювати нові робочі місця. Тому роботодавці докладають усіх зусиль для збереження раніше створених робочих місць, які забезпечують життєдіяльність їхнього бізнесу. А фахівці філії своєчасно отримують інформацію про вакансії, які виникають через звільнення колишніх працівників. 

З базою вакансій Чернівецької області можна ознайомитися на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості https://bit.ly/3Il7JmV.

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy. 

Прокоментувати:

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі
вгору
Офіційне інтернет-представництво Президента України
Офіційний портал Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України
Верховний Суд України офіційний веб-сайт
Заставнівська районна державна адміністрація
Заставнівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. - Головна сторінка
Заставнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - Головна сторінка
Асоціація міст України - Головна сторінка
Заставнівська міська рада - YouTube
Ми у Фейсбуці - Заставнівська міська рада
Асоціація малих міст УКРАЇНИ
Газета Голос краю - Головна сторінка
Чернівецька обласна рада Офіційний сайт органу місцевого самоврядування
Заставнівська центральна районна бібліотека