Тел. (03737) 2-21-90, пн-пт 8:30–17:30
Ел.пошта: rada@zmr.gov.ua
Адреса: Чернівецька обл., Чернівецький р-н,
м. Заставна, вул. Самоврядування, 9

Міський голова

Міський голова м. Заставна

Радиш Василь Йосипович

Погода в місті

Зараз на сайті

На сайті 153 гостя та 0 користувачів

Бізнес-семінар на тему "Мікрогранти: практичні навики щодо написання бізнес-планів"

sluzhba zainiatosti 23.02.2023 1У приміщенні Заставнівського відділу Чернівецької філії Чернівецького обласного центру зайнятості відбувся бізнес-семінар на тему "Мікрогранти: практичні навики щодо написання бізнес-планів". У семінарі взяли участь представники Чернівецької обласної військової адміністрації та представники АТ «Ощадбанк». Семінар спрямований на роз’яснення: норм чинного законодавства щодо участі у програмі, подання необхідного пакету документів, складання бізнес-планів, використання грантових коштів та методика оцінювання і відбору заявок.

Починаючи з 1 лютого 2023 року розпочалася нова хвиля реалізації в рамках державної програми «Власна справа». Головною метою цієї урядової програми є створення нових робочих місць. Таким чином уряд одночасно підтримує розвиток бізнесу і бореться з безробіттям. Громадяни України, що є суб’єктами господарювання (фізична особа підприємець чи юридична особа), а також громадяни України, що тільки збираються стати суб’єктами господарювання, мають можливість отримати мікрогрант для започаткування власного бізнесу або розвитку існуючого, максимальна сума становить 250 тис. грн.  

До уваги бажаючих отримати мігрогрант на запуск нового або розвитку діючого бізнесу. Фахівці Чернівецького обласного центру зайнятості в онлайні проводять  консультування  всіх бажаючих отримати мігрогрант в рамках урядової програми «єРобота» та допоможуть відпрацювати  практичні навики складання бізнес-плану. Консультування  відбуватиметься на постійній основі щовівторка з 10.00 до 12.00 та щочетверга з 14.00 до 16.00. Для бажаючих взяти участь у консультуванні потрібно зареєструватися https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4wt1gPABxazAiLxvtnD_NXz_bvCCrqZmY4SLa6473Dq0jcg/viewform?usp=sf_link .Приєднатися до онлайн-зустрічі можна за посиланням https://meet.google.com/otz-xifb-kno За додатковою інформацією можна звернутися за телефоном (0372)523250 або  Telegram-канал онлайн-підтримки Чернівецького обласного центру зайнятості https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy.

sluzhba zainiatosti 23.02.2023 2 2

 

sluzhba zainiatosti 23.02.2023 3 3

Прокоментувати:

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі
вгору
Офіційне інтернет-представництво Президента України
Офіційний портал Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України
Верховний Суд України офіційний веб-сайт
Заставнівська районна державна адміністрація
Заставнівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. - Головна сторінка
Заставнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - Головна сторінка
Асоціація міст України - Головна сторінка
Заставнівська міська рада - YouTube
Ми у Фейсбуці - Заставнівська міська рада
Асоціація малих міст УКРАЇНИ
Газета Голос краю - Головна сторінка
Чернівецька обласна рада Офіційний сайт органу місцевого самоврядування
Заставнівська центральна районна бібліотека