Тел. (03737) 2-21-90, пн-пт 8:30–17:30
Ел.пошта: rada@zmr.gov.ua
Адреса: Чернівецька обл., Чернівецький р-н,
м. Заставна, вул. Самоврядування, 9

Міський голова

Міський голова м. Заставна

Радиш Василь Йосипович

Погода в місті

Зараз на сайті

На сайті 300 гостей та 0 користувачів

Міжнародний день за повну ліквідацію ядерної зброї: Мрія про Світ без Загрози

 

Міжнародний день за повну ліквідацію ядерної зброї, який відзначається щороку 26 вересня, став важливим днем для світової спільноти. Цей день призначений для нагадування про небезпеку ядерної зброї і важливість її повного викорінення з поверхні нашої планети.

Питання ядерної зброї завжди залишається актуальним і важливим у світовій політиці та безпеці. Ядерні арсенали країн становлять потенційну загрозу для миру і стабільності, і забезпечення їхньої безпеки є однією з найважливіших завдань міжнародної спільноти.

Міжнародний день за повну ліквідацію ядерної зброї нагадує нам, що існує загальна мета - створити світ без загрози ядерної апокаліпсису. Повністю ліквідувати ядерну зброю - це складна та амбіційна задача, але вона необхідна для забезпечення майбутнього нашої планети.

Міжнародні зусилля з роззброєння та контролю над ядерною зброєю, такі як Договір про нерозповсюдження ядерної зброї (ДНЯЗ) та Договір про зменшення стратегічних наступних об'єктів (СНВ-3), відіграють важливу роль у зменшенні ризику ядерної катастрофи. Однак існує потреба в подальших зусиллях та співпраці, щоб досягти повної ліквідації ядерної зброї.

Цей день також відзначає роль громадянського суспільства, активістів та учених, які працюють на благо світу, агітуючи за роззброєння та висловлюючи голос проти ядерної зброї. Вони підтримують ідею, що мир можливий без загрози ядерної руйнації.

Міжнародний день за повну ліквідацію ядерної зброї надає можливість всім нам задуматися про те, що ми можемо зробити для забезпечення безпеки і миру у світі. Ми всі маємо роль у просуванні цієї важливої справи та допомозі у створенні майбутнього, де ядерна зброя не буде загрожувати нашому існуванню.

ядерка

Прокоментувати:

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі
вгору
Офіційне інтернет-представництво Президента України
Офіційний портал Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України
Верховний Суд України офіційний веб-сайт
Заставнівська районна державна адміністрація
Заставнівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. - Головна сторінка
Заставнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - Головна сторінка
Асоціація міст України - Головна сторінка
Заставнівська міська рада - YouTube
Ми у Фейсбуці - Заставнівська міська рада
Асоціація малих міст УКРАЇНИ
Газета Голос краю - Головна сторінка
Чернівецька обласна рада Офіційний сайт органу місцевого самоврядування
Заставнівська центральна районна бібліотека