Тел. (03737) 2-21-90, пн-пт 8:30–17:30
Ел.пошта: rada@zmr.gov.ua
Адреса: Чернівецька обл., Чернівецький р-н,
м. Заставна, вул. Самоврядування, 9

Міський голова

Міський голова м. Заставна

Радиш Василь Йосипович

Погода в місті

Зараз на сайті

На сайті 375 гостей та 0 користувачів

Рішення від 15 травня 2024 року

  1. Про затвердження дефектного акта та зведеного кошторисного розрахунку вартості експлуатаційного утримання доріг (ямкового ремонту) по вул. Бажанського в м. Заставна Чернівецького району Чернівецької області.
  2. Про затвердження дефектного акта та зведеного кошторисного розрахунку вартості експлуатаційного утримання доріг (ямкового ремонту) по вул. Василя Турецького, І провул. Грушевського в м. Заставна Чернівецького району Чернівецької області.
  3. Про затвердження дефектного акта та зведеного кошторисного розрахунку вартості експлуатаційного утримання доріг (ямкового ремонту) по вул. Галицького в м. Заставна Чернівецького району Чернівецької області.
  4. Про затвердження дефектного акта та зведеного кошторисного розрахунку вартості експлуатаційного утримання доріг (ямкового ремонту) по вул. Кіцманська, вул. Спортивна в м. Заставна Чернівецького району Чернівецької області.
  5. Про затвердження дефектного акта та зведеного кошторисного розрахунку вартості експлуатаційного утримання доріг (ямкового ремонту) по вул. Незалежності в м. Заставна Чернівецького району Чернівецької області.
  6. Про затвердження дефектного акта та зведеного кошторисного розрахунку вартості експлуатаційного утримання доріг (ямкового ремонту) по вул. Транспортна, вул.Самоврядування, вул. Стуса в м. Заставна Чернівецького району Чернівецької області.
  7. Про затвердження дефектного акта та зведеного кошторисного розрахунку вартості експлуатаційного утримання доріг (ямкового ремонту) по вул. Чорновола, вул.Грушевського, вул. Квіткова, вул. І.Франка в м. Заставна Чернівецького району Чернівецької області.
  8. Про затвердження дефектного акта та зведеного кошторисного розрахунку вартості експлуатаційного утримання доріг (ямкового ремонту) по вул. Волонтерська, вул. Дністровська, вул. Лук'яна Кобилиці, вул.Січових Стрільців, вул.Коцюбинського в м. Заставна Чернівецького району Чернівецької області.
  9. Про надання одноразової матеріальної допомоги.
  10. Про затвердження висновку органу опіки та піклування про доцільність призначення опікуна Вакареско Софії Миколаївні.
  11. Про затвердження висновку органу опіки та піклування про доцільність призначення опікуна Сопівник Олені Євзебіївні.
Детальніше в цій категорії: « Рішення від 8 травня 2024 року

Прокоментувати:

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі
вгору
Офіційне інтернет-представництво Президента України
Офіційний портал Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України
Верховний Суд України офіційний веб-сайт
Заставнівська районна державна адміністрація
Заставнівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. - Головна сторінка
Заставнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - Головна сторінка
Асоціація міст України - Головна сторінка
Заставнівська міська рада - YouTube
Ми у Фейсбуці - Заставнівська міська рада
Асоціація малих міст УКРАЇНИ
Газета Голос краю - Головна сторінка
Чернівецька обласна рада Офіційний сайт органу місцевого самоврядування
Заставнівська центральна районна бібліотека