Тел. (03737) 2-21-90, пн-пт 8:30–17:30
Ел.пошта: rada@zmr.gov.ua
Адреса: Чернівецька обл., Чернівецький р-н,
м. Заставна, вул. Самоврядування, 9

Міський голова

Міський голова м. Заставна

Радиш Василь Йосипович

Погода в місті

Зараз на сайті

На сайті 259 гостей та 0 користувачів

Рішення 37 сесії VIIІ скликання:



    1. Про внесення змін до бюджету Заставнівської міської територіальної громади на 2023 рік.
    2. Про підготовку попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції щодо ініціювання співробітництва територіальних громад.
    3. Про виконання Програми Благоустрою та дорожнього фонду Заставнівської міської об’єднаної територіальної громади за 2020-2022 роки
    4. Про виконання Програми призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі Заставнівської міської територіальної громади за 2022 рік
    5. Про виконання Програми розвитку місцевого самоврядування Заставнівської міської об’єднаної територіальної громади за 2020-2022 роки
    6. Про припинення повноважень заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Танасійчук Л.І. та виведення зі складу виконавчого комітету
    7. Про безоплатну передачу матеріальних цінностей комунальної власності територіальної громади шостому відділу Чернівецького районного ТЦК та СП .
    8. Про затвердження паспорта прив’язки для встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності та договору про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності з ФОП Проданик Анастасією Корнилівною.
    9. Про надання земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд згідно розроблених технічних документацій по встановленню меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
    10. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Гиндак Г.І. по вул. Бажанського, 111 в м. Заставна Чернівецького району Чернівецької області.
    11. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі що розташована на території Заставнівської міської ради Чернівецького району Чернівецької області (кадастровий номер 7321510100:01:004:0322).
    12. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки для рибогосподарський потреб, що розташована за межами населеного пункту с. Малий Кучурів Чернівецького району Чернівецької області (кадастровий номер 7321585600:01:006:0111).
    13. Про виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
    14. Про надання дозволу на влаштування дитячого майданчика по вул. Молдавська в м. Заставна Чернівецького району Чернівецької області.
    15. Про реєстрацію права власності на земельні ділянки за Заставнівською міською радою.
    16. Про визначення переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації.
    17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення (КВЦПЗ 01.13), що розташована: по вул. Грушевського в м. Заставна Чернівецький район Чернівецька область та продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
    18. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки приватної власності в мікрорайоні «Сонячний» м. Заставна Чернівецького району Чернівецької області (Руснак В.В.).
    19. Про затвердження акту встановлення-погодження меж земельної ділянки для рибогосподарських потреб комунальної власності, що перебуває в оренді гр. Хортюк В.В.
    20. Про надання дозволу на розробку технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки для рибогосподарських потреб кадастровим номером 7321585600:01:004:0034, що розташована за межами населеного пункту с. Малий Кучурів Чернівецького району Чернівецької області
    21. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 20.12.2017 року кадастровий номер 7321585600:01:006:0105 (Благун І.Г.) .
    22. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства
    23. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки приватної власності по провул.Стуса м. Заставна Чернівецького району Чернівецької області (Костюк О.Я.)

Реєстраційна відомість депутатів міськради

Поіменне голосування

Протокол

Прокоментувати:

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі
вгору
Офіційне інтернет-представництво Президента України
Офіційний портал Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України
Верховний Суд України офіційний веб-сайт
Заставнівська районна державна адміністрація
Заставнівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. - Головна сторінка
Заставнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - Головна сторінка
Асоціація міст України - Головна сторінка
Заставнівська міська рада - YouTube
Ми у Фейсбуці - Заставнівська міська рада
Асоціація малих міст УКРАЇНИ
Газета Голос краю - Головна сторінка
Чернівецька обласна рада Офіційний сайт органу місцевого самоврядування
Заставнівська центральна районна бібліотека